Uw nachtrust is onze zorg

“Uw nachtrust is onze zorg” dat is waar wij van Slaapcomfort het Zuiden voor staan

Een goede nachtrust is heel belangrijk. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van slapen en kunnen u voorzien van een eerlijk advies. Dit doen wij door vooral goed te luisteren naar wat uw wensen zijn. Hierdoor krijgen we vrij snel een beeld van uw wensen en gaan wij in een adviserende rol om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes in onder andere ligcomfort, ondersteuning en uitstraling.

Laagdrempelig, persoonlijke aanpak, service en ontzorgen dat is waar wij van Slaapcomfort het Zuiden voor staan.

Ons assortiment

In onze showroom in Dongen staan diverse boxsprings en ledikanten opgesteld om u ook de verschillende gevoelens te laten ervaren en te vergelijken.

Wij hebben een mooie balans gevonden tussen een breed aanbod boxsprings alsook een mooie collectie (senioren)ledikanten in zowel vaste als deelbare uitvoeringen met bijpassende nachtkastjes, commodes en kledingkasten.

De deelbare uitvoering zal het voor de senioren een stuk makkelijker maken om tussen het bed te stofzuigen of het bed op te maken door de bed-delen van elkaar weg te rijden. Indien uw huidige ledikant of boxspring nog in goede conditie is en u wilt alleen uw matras of topper vervangen, ook dan bent u bij ons op het juiste adres.

Als u twijfelt aan de huidige staat van uw bed, bodem of matras kunnen wij aan huis vrijblijvend en kosteloos een eerlijk advies geven over uw huidige bed.

Ook hebben wij Linolux in onze showroom waar u niet alleen terecht kunt voor moltons, hoeslakens, hoofdkussens, dekbedden, maar ook voor badjassen, washandjes, handdoeken, saunalakens, theedoeken en nog veel meer.

Wij hebben ook een mooie collectie relaxfauteuils in onze showroom staan eventueel met sta op functie.

Kijk rustig rond op onze website en heeft u vragen of bent u nieuwsgierig geworden naar onze showroom? Kom dan eens langs en laat u verrassen door onze collectie. Wij heten u van harte welkom aan het Looiersplein 43-44, 5104 GP te Dongen.

Graag tot ziens!

Showroom Slaapcomfort Het Zuiden

Heeft u een vraag of wilt u advies?

Kom dan langs in onze showroom of neem contact met ons op!

Showroom van Slaapcomfort Het Zuiden

Daarom kiezen onze klanten
voor Slaapcomfort het Zuiden

  • Eerlijk advies
  • Goede service
  • Eigen bezorg en montagedienst
  • Geen aanbetaling nodig
  • Wij nemen uw oude bed mee