Toppers

Toppers voor ieder budget

Toppers zijn er in vele verschillende uitvoeringen. Ieder materiaal heeft zijn eigen ligeigenschappen. U kunt uw bestaande topper voor een nieuwe topper vervangen, enige voorwaarde is dat uw huidige matras nog in goede conditie is. Indien u twijfelt aan de conditie van uw huidige matras komen wij vrijblijvend en kosteloos kijken naar uw matras.

Het kiezen van de juiste topper

Een nieuwe topper vinden voor op uw huidige matras kan een moeilijke opgave zijn. Een vereiste is dat uw huidige matras in goede conditie is, anders is de aanschaf van een nieuwe topper geen goede investering. Als uw matras in goede conditie is kunt u met een nieuwe topper weer een aangenaam ligcomfort creëren.

Koudschuim,Traagschuim,Latex,Watergel zijn onder andere materialen waar wij mee werken in onze toppers,verschillende hardheden en voor ieder een passend gevoel.

Indien u twijfelt aan de staat van uw huidige matras kunnen wij vrijblijvend en kosteloos bij u thuis het matras komen bekijken en zullen wij u een eerlijk advies geven. Kom langs in onze showroom en laat u verrassen door de verschillende mogelijkheden.

Topper excellent koudschuim hr traagschuim latex

Heeft u een vraag of wilt u advies?

Kom dan langs in onze showroom of neem contact met ons op!

Een kleine greep uit ons assortiment

Showroom van Slaapcomfort Het Zuiden

Daarom kiezen onze klanten
voor Slaapcomfort het Zuiden

  • Eerlijk advies
  • Goede service
  • Eigen bezorg en montagedienst
  • Geen aanbetaling nodig
  • Wij nemen uw oude bed mee